Samantha's beauty tips! - Beauty
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Beauty


Je leest mijn blog om je zelf mooier te maken, en om meer te weten te komen over make-up. Dit kan een obsessie worden. Als er iets gebeurt waardoor je gezicht lelijk word, stort je wereld in. Dit is gebeurt bij Katie Piper. Katie had een modelle carire, en presenteerde een home shopping progamma. Ik heb heel veel respect voor dit meisje.

Katie leerde haar vriend Danny kennen op facebook. het klikte meteen. Op een avond wou Katie niet verder dan zoenen, en Danny werd woest. Hij stalkte haar net zo lang tot dat ze besloot om naat het internet caf te gaan. Er kwam een man naar Katie, met z'n arme gestrekt vooruit. Hij had een bakje in z'n handen dus Katie dacht dat de man geld wilde, en ze pakte het uit haar tas. Op dat moment gooit de man de vloeistof uit het bakje in Katie's gezicht. Het is zwavelzuur, dat vreet je hele gezicht weg.

 

Met tranen in m'n ogen heb ik haar verhaal gehoord. Het is vreselijk wat haar is overkomen. Ze is blind aan een oog door het zwavel zuur. Katie is 12 dagen in coma gehouden, de schade aan haar gezicht was te erg. Toen Katie voor het eerst haar gezicht weer zag zei ze: 'Ik wou een andere spiegel, deze is kapot. Dit ben ik niet' Ze wilde het liefst de spiegel gebroken, en haar verminkte gezicht er af halen.

Katie heeft een foundation opgericht. http://www.katiepiperfoundation.org.uk/ Neem eens een kijkje. Je zult merken dat Katie heel positief in het leven staat. Ik heb heel veel respect voor haar ( zoals ik al zei )

Dus meiden, er is meer dan beauty! Maakt er je hobby van, niet je leven.  Dit heeft mij de ogen wel geopend. en bij jou?

http://vimeo.com/20509961  <--Over haar behandelingen


02 Mei 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Voorstellen
Haai ik ben Samantha, en ik ga proberen elke dag een artikel te schrijven over makeup, en beautyartikelen! Je kan mijn passie voor beauty in mijn site terug vinden! enjoy! Groetjes Samantha.